Wie ben ik?

Mijn naam is Kevin Boddaert D.O. Ik ben sinds 2009 gestart als master in de kinesitherapie. Op zoek naar nieuwe behandelmethoden en effectievere wijzen om mensen te kunnen helpen, begon ik de opleiding osteopathie aan FICO, het huidige osteopathy.academy. In januari 2015 behaalde ik de titel D.O.

Ik combineer het werken in mijn praktijk met les geven aan de opleiding voor osteopathie. Deze combinatie laat een mooie afwisseling toe tussen theorie en praktijk en zorgt ervoor dat ik me steeds verder verdiep in het functioneren van het menselijke lichaam.

Ik ben aangesloten bij BVBO (beroepsvereniging van de Belgische osteopaten) (www.osteopathie.be).

Ik volgde de volgende bijscholingen/cursussen:

  1. 2013 Dry needling
  2. 2015The osteopathic approach to fluids, Paolo Tozzi
  3. 2015Pediatrics and Osteopathy, the international & interdisciplinary symposium of osteopathy
  4. 2016 Osteopathy within the visceral system, Jean-Marie Beuckels
  5. 2016 – 2017Anatomy and ontogenesis, Jean-Paul Höppner
  6. 2016Teaching the Soft Skills, open forum OsEAN
  7. 2016 – 2021Evolutionary Medicine within the Osteopathic Field (EVOST), Max Girardin & Jean-Paul Höppner
  8. 2018 – 2020Evolutionary Physiology, Max Girardin